Retouren

We hopen uiteraard dat onze producten aan je verwachtingen voldoen, maar mocht dit helaas toch niet het geval zijn dan kan je ervoor kiezen om de producten retour te zenden.

Hoe?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@decksdice.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Formulier Herroeping

Beschadigingen en problemen

Indien je bij ontvangst van je bestelling opmerkt dat het pakket geopend of beschadigd is heb je het recht om de levering te weigeren. Ziet het pakket er echter goed uit en zijn de items binnenin beschadigd of heb je de verkeerde items ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@decksdice.be. Wij reageren doorgaans binnen de 24u om het probleem recht te zetten.