Nieuws


Event: Bordspelfestival

Op 11 mei 2024 mogen wij standhouder zijn op het bordspelfestival! Het Bordspelfestival is een uniek evenement waar gezelligheid, plezier en samenzijn centraal staan. Ontdek een wereld vol bord- en kaartspellen, boeiende workshops, lekker eten & drinken en originele levensgrote bordspellen. Dit festival biedt een gezellige setting om fysieke interactie en spelplezier te beleven in ons digitale tijdperk. Laat de dobbelstenen rollen en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur.

Lees meer »

It's beginning to look a lot like Christmas

De eindejaarsfeesten zijn nabij en dat betekent natuurlijk ook dat het weer bijna tijd is om cadeautjes te krijgen en geven. Nog op zoek naar leuke cadeau's voor je familie, vrienden of misschien wel gewoon voor jezelf? Look no further!Wij lijsten hieronder wel 10 verschillende cadeautips op die gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger zullen toveren.

Lees meer »

Event: Kerstmarkt!

Op zaterdag 23/12/2023 zullen wij als standhouder aanwezig zijn op de mega gezellige kerstmarkt van Antwerp Burlesque Academy! Nog op zoek naar een last-minute kerstcadeau voor je beste vriend(in) of misschien wil je wel gewoon een cadeautje voor jezelf? Dat vind je vast en zeker bij ons én de andere standhouders.

Lees meer »

Halloween Boardgames

Het is oktober, Spooky Season is aangebroken! Misschien maakte je al plannen voor Halloween? Nee? Dan hebben wij dé tip voor jou: host eens een Halloween Boardgame-night. 

Lees meer »